Thuis oefenen
Op deze pagina vinden jullie heel wat websites 
waarop je kind zelfstandig op een leuke manier kan oefenen. Jullie vinden er eveneens websites waarop toffe werkbladen te vinden zijn die je kan downloaden en afdrukken. Veel oefen- en leerplezier!
Klik op de naam (oranje) van de website om te openen.Computermeester
Computermeester.be is een zeer overzichtelijke website waarop kinderen van de eerste kleuterklas tot en met het zesde leerjaar terecht kunnen voor heel uiteenlopende oefeningen die op een speelse manier zijn uitgewerkt. Een echte aanrader!


Aduis Logo

Aduis werkbladen

Op aduis.be kan je als ouder ontelbare werkblaadjes terugvinden. Ze zijn gerangschikt per vak en per domein. Bij de meeste werkbladen zijn ook oplossingen bijgevoegd. Opgelet: deze werkbladen (pdf) moet je wel afdrukken! Op deze website is bovenaan ook een zoekfunctie beschikbaar.
Tafeldiploma

Op tafeldiploma.nl kunnen de leerlingen op een speelse manier hun tafels oefenen. De leerlingen kunnen kiezen welke tafel ze willen oefenen. Wanner ze de tafel helemaal onder de knie hebben, krijgen ze hun tafeldiploma!Tafels oefenen

Op deze website kunnen de leerlingen hun tafels oefenen tegen de tijd. Klik op start en kies de tafels die je wil oefenen. Klik op 'beginnen met andere tafels' om andere tafels te oefenen.Breuken oefenen

Kies bovenaan of je gaat voor: breuken optellen, aftrekken, delen of vermenigvuldigen. De computer verbetert de uitkomst en houdt je score bij.
Yurls

Op deze website kan je talloze werkboekjes vinden over allerlei thema's en onderwerpen. Deze werkboekjes zijn pdf-documenten die je kan opslaan om ze vervolgens af te drukken.